Berjerler, koltuk takımlarının tamamlayıcısı olması ile önemli bir konumda yer almaktadır. Özellikle estetik açıdan çeşitlilik sunması ile her tür koltuk takımını farklı bir berjer ile farklı bir yapıya sokmak mümkün olmaktadır. Kısacası eski tarz bir koltuk takımına modern bir berjer ekleyerek klasik-modern bir takım elde ederken, modern bir koltuk takımına klasik bir berjer ekleyerek modern geçişleri olan klasik bir görünüm elde etmek mümkündür. Hatta sürekli aynı tarzdan sıkılanlar için sadece berjerlerini değiştirerek sanki yeni bir koltuk takımı almış havası katmak mümkün olmaktadır.

            EVMODA ailesi olarak sizlere bu bağlamda sınırsız çeşitlikte her tarza uygun berjer modelleri sunmaktayız.  Hem renk hem model ve hem de kumaş çeşitliliği ile sizlere sadece beğenip almak kalmaktadır. Tüm bunların yanında ise tüm berjer modellerinde %30 indirim ile her tarza uygun berjerler yapmakla kalmayıp her bütçeye uygun hale de getirmekteyiz. En çok tercih edilen berjer modellerimiz ise şu şekilde sıralanabilir;

            1-BERGAMA BERJER

            Bergama berjer, modern esintileri ile her yaşa uygun bir berjer modelidir. Gri renk tonlarında olan ve en önemlisi silinebilir kumaşı ile hem göze hem de ev hanımlarına hitap etmektedir. Bu yılın en çok tercih edilen modellerinden olan bu modelde 2 yıl garanti de sizlere EVMODA garantisini sunmaktadır.

            2-MİLAN BERJER

            Tam anlamıyla İtalyan kültürünü yansıtan bu model kirli beyaz rengi ile, ahşap ve metal uyumu açısından benzersizdir. Sırt bölgesinden bulunan özel sünger desteği ile benzersiz de bir konfor sunmaktadır. Silinebilir kumaşı ile kolay temizlik sağlarken, ahşap ayakları ile parkelerinize de zarar verme ihtimali azaltılmıştır.

            3-SUMATRA BERJER

            Her tarza uygun berjer modelleri diyince elbette sumatra berjerden bahsetmemek olmazdı. Tam anlamıyla şatafatı, süsü ve gösterişi sevenler için yapılmış bu model, zenginliğin bir göstergesi olarak da anılmaktadır. Varaklı modelleri sevenler için kaçırılmaması gereken bir model olan Sumatra gürgen ağacından yapılmış ve ceviz ayakları ile hem şıklık hem de dayanıklılık açısından sizler için ömürlük bir berjer modeli olmaktadır.

            Tüm bunların yanında Likya, Florya, Merlin, Elegance, Tesla, Hanzade ve daha birçok berjer modeli ile EVMODA olarak sizleri sitemize ve mağazamıza beklemekteyiz.